آموزش نصب و راه اندازی ترموستات الیتک مدل EK-3020

اخیرا در کشور ما نیز تولید کنندگان به فکر جلوگیری از ایجاد برفک در فریزرهای صنعتی و یخچال های ایستاده افتاده اند. به طوری که استفاده از هیتر المنت در این محصولات دیگر به امری رایج تبدیل شده است. روی کار آمدن ترموستات های دیجیتال دو رله، امکان مدیریت و برنامه ریزی عملکرد المنت های هیتر را به خوبی و بسیار بهینه تر از تایمر های دیفراست فراهم آورده است. در زمینه یخچال های فروشگاهی، ترموستات EK-3020 یکی از کارامد ترین محصولات بازار محسوب می شود. این ترموستات با رله اضافی که نسبت به ترموستات محبوب STC-100A دارد می تواند به بهترین و به صرفه ترین شکل ممکن دیفراست یک یخچال فروشگاهی را مدیریت کرده و بازدهی سیستم را بالا ببرد.

نقشه فنی دستگاه:

در این نمونه علاوه بر سوکت های موتور، پراب و  ورودی برق دستگاه، یک خروجی اضافه مشاهده می شود که فرمان برق المنت را صادر می کند. این خروجی همانند خروجی فن، به رله قدرتمند 10 آمپری مجهز بوده که قادر است به بهترین شکل ممکن بار جریان مصرفی المنت را تحمل کند. اما همانطور که همیشه گفته ایم، اگر بخواهیم اصولی کار کنیم می بایست در مسیر این خروجی ها از کنتاکتور با ظرفیت مناسب استفاده کنیم چرا که هر چقدر ظرفیت رله های یک ترموستات دیجیتال بالا باشند، باز هم این دستگاه صرفا جهت فرمان مدار طراحی و ساخته شده است.

نمای دستگاه و عملکرد کلیدها:

از نظر ظاهر هر سه محصول EK-3010 ،EK-302 و EK-3030 روی  پلتفرم یکسانی طراحی و ساخته شده اند و تفاوت آن ها در امکانات و منوی پارامترهای آن هاست. از جمله ویژگی های مثبت محصولات سری EK، کلیدهای لمسی و ظاهر زیبای دستگاه است. در ادامه کارکرد هر یک از کلیدها را شرح داده ایم:

تنظیم کار دستگاه:

چنانچه از این دستگاه اولین بار استفاده می شود ابتدا لازم است آن را برنامه ریزی کنید. اولین گام جهت برنامه ریزی، تنظیم دمای کارکرد یخچال(بازه کارکرد) است. برخلاف STC-100A، این ترموستات ست پوینت نداشته و به جای آن دمای روشن شدن و دمای خاموش شدن کمپرسور را باید مشخص کنید.
تنظیم دمای روشن شدن کمپرسور: کلید on temp را فشار می دهیم. در این مرحله با استفاده از کلید بالا و پایین دمای مورد نظر خود را انتخاب می کنیم. برای مثال عدد 4 درجه را برای این پارامتر انتخاب می کنیم.
تنظیم دمای خاموش شدن کمپرسور: کلید off temp را فشار می دهیم. در این مرحله با استفاده از کلید بالا و پایین دمای مورد نظر خود را انتخاب می کنیم. برای مثال عدد 2 درجه را برای این پارامتر انتخاب می کنیم.
اگر اعداد فوق را انتخاب کنیم، حالا سیستم ما در دمای 4 درجه روشن و 2 درجه خاموش می شود.

تنظیمات پارامترهای دستگاه:

جهت تنظیم پارامترها ابتدا باید وارد منوی اصلی دستگاه شویم. برای ورود به منوی اصلی تنها کافیست برای مدت 5 ثانیه کلید ok را فشار دهیم. اگر این کار را انجام دهیم بلافاصله  کد را به ما نشان می دهد که همان اولین پارامتر از منوی اصلی بوده و نشان دهنده ورود ما به منو است. برای رفتن به پارامتر بعدی از کلیدهای بالا و پائین استفاده می کنیم. همچنین برای ورود به پارامتر و تغیر مقدار آن ابتدا با استفاده از کلید ok وارد پارامتر شده و سپس با استفاده ا ز کلیدهای بالا و پائین مقدار آن را زیاد یا کم می کنیم. اگر در این لحظه یک بار کلید ok را لمس کنیم، مقداری که وارد کردیم ذخیره شده و به منو باز می گردیم.

پارامترهای منوی اصلی

پارامتر نام توضیحات بازه پیش فرض
F1 زمان دیفراست هر بار دیفراست سیستم چه زمانی به طول بیانجامد 1 تا 120 دقیقه 30
F2 چرخه دیفراست هر چند ساعت یک بار سیستم دیفراست شود 0 تا 12 ساعت 6 ساعت
F3 محاسبه زمان دیفراست 0=بر حسب مقدار کارکرد دستگاه 1=برحسب میزان کار موتور 1و0 1
F4 زمان قطره چکانی تاخیر زمان شروع به کار سیستم بعد از دیفراست 0 تا 120 دقیقه 3 دقیقه
F5 نوع دیفراست 0=دیفراست برقی با هیتر ،1=دیفراست گاز داغ 1و0 0
F9 تاخیر راه اندازی موتور به منظور محافظت از موتور ، چه زمانی روشن شدن موتور پس از اتصال برق به تاخیر بیافتد 0 تا 10 دقیقه 0
F10 تاخیر در شنیدن هشدار پس از روشن شدن سیستم برای این مدت هشدار شنیده نشود 0 تا 24 ساعت 2
F11 دمای مشاهده هشدار اگر دمای کابین، این مقدار از حد بالا و پائین تجاوز کند ،هشدار مشاهده شود 0 تا 50 درجه 5
F12 مدت زمان دمای غیر مجاز تنها در صورتی هشدار مشاهده شود که دما کابین این مدت از حدود تعیین شده تجاوز کرده باشد 1 تا 120 دقیقه 10
F13 تصحیح دما چنانچه سنسور با خطا دما را نشان دهد مقدار تصحیح آن را وارد کنید 10+تا 10- 0
اشتراک گذاری این صفحه :


   راه های ارتباطی: 

021-33795518
021-36312871
0912-8051528
sale@ tajhizborudat .ir

logo-samandehi

error:
Call Now Button