شرایط نگهداری میوه

اغلب محصولات کشاورزی و دامی بعد از آن که مدتی در هوای آزاد بمانند ،تازگی و طراوت خود را از دست داده و کیفیت مطلوب گذشته را نخواهند داشت و رفته رفته فاسد خواهند شد.پارامترهای زیادی در تعیین مدت ماندگاری یک محصول اثرگذار هستند.برای مثال نوع محصول،زمان تولید آن،میزان رطوبت،دما فشار هوا و … متغیرهایی هستند که در تعیین ماندگاری یک محصول دخیل هستند.

شرایط نگهداری میوه :

دما و رطوبت از مهم ترین فاکتورهای نگهداری میوه جات هستند برای این که بتوان مدت زمان بیشتری از محصولات نگهداری کرد می بایست آن ها را در دمای پایین تری نسبت به محیط نگهداشت.همچنین میزان  رطوبت در تعیین  شرایط نگهداری میوه بسیار مهم است.در اکثر موارد رطوبت زیاد باعث زودتر فاسد شدن محصول میگردد.با این اوصاف شناخت صحیح از شرایط محیطی که محصول بیشترین ماندگاری را در آن خواهد داشت،می تواند ما را در جهت نگهداری هرچه بهتر یک محصول کمک کند.

مهم تربن کشور های صادر کننده :

در اغلب کشورها میوه جات از محصولات کشاورزی بسیار مهم و استراتژیک به حساب می آید.برخی کشور های آفریقایی با صادرات میوه کمک بزرگی به اقتصاد خود می کنند و سهم قابل توجهی از صادرات غیر نفتی دارند.در کشور ما نیز تولید میوه و سبزی جایگاه مهمی دارد اما نکته مهمی که کمتر به آن توجه می شود بسته بندی و نگهداری صحیح آنها جهت عرضه به بازار است.چین،هند،برزیل و ایالات متحده از جمله بزرگترین کشورهای صادرکننده میوه در جهان هستند.  
مهم ترین محصولات صادراتی کشور صادر کننده
انگور،خرما، طالبی، آجیل،سیب،گلابی،زردآلو خشک، آلو خشک،سیب،هلو و میوه های مشابه،میوه های   یخ زده،نارگیل و مرکبات را صادر می کند. چین
ازگیل و بادام هندی، و همچنین انگور،خرما،انجیر، توت فرنگی،تمشک،شاتوت هند
آجیل(تازه یا خشک) انگور،سیب،گلابی،مرکبات،      توت فرنگی،تمشک،شاتوت ایالات متحده
خرما،انجیر،آووکادو،انبه،گواوا،توت فرنگی مکزیک
آجیل،مرکبات،انگور،زردآلو،آلو خشک،سیب،هلو،گلابی و همچنین خرما،انجیر،زردآلو،گیلاس،هلو و شلیل ترکیه
آووکادو،گواوا،انبه،آناناس و همچنین نارگیل،آجیل برزیلی و بادام هندی،مرکبات،انگور و موز برزیل
  نحوه بسته بندی میوجات در برخی کشور ها امروزه در همه جای دنیا جهت نگهداری و انبار کردن میوه،از سردخانه استفاده می شود.سردخانه میوه،از نظر ساختار فنی و تجهیزات مکانیکی شبیه سایر سردخانه ها است اما تفاوت هایی دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.یکی از مهم ترین این تفاوت ها تحت کنترل بودن متغیر رطوبت است.که این کار توسط نصب المنت هایی در دور فن اواپراتور انجام می شود. شرایط نگهداری میوه در سردخانه

بهترین شرایط نگهداری میوه جات :

علم کشاورزی با انجام آزمایش و بررسی های مختلف روی همه محصولات کشاورزی به ما می گوید که بهترین رطوبت و دمای نگهداری محصول کدام است.در این جدول سعی کرده ایم دمای مناسب جهت نگهداری تعدادی از محصولات کشاورزی،مدت زمان ماندگاری آن ها و همچنین میزان رطوبت مورد نیاز در کابین را برای شما نمایش دهیم.
نوع محصول دمای مطلوب رطوبت مطلوب مدت زمان نگهداری
سیب 0-2 90-95 30-180
زردآلو 0.5-0- 90-95 7-21
کلم بروکلی 0 95-100 14-21
لوبیا 4-10 40-50 180-300
انگور 0.5-0- 90-95 14-56
کلم پیچ 0 95-100 10-14
انبه 13 90-95 14-21
هلو 0.5-0- 90-95 14-28
پرتقال 0-9 85-90 56-84
پیاز خشک 0 65-70 250-320
خیار 5-10 95 28
کدو تنبل 10-15 50-70 60-160
اناناس 7-13 85-90 14-28
گیلاس 0.1-0.5- 90-95 14-21
 
اشتراک گذاری این صفحه :


   راه های ارتباطی: 

021-33795518
021-36312871
0912-8051528
sale@ tajhizborudat .ir

logo-samandehi

error:
Call Now Button